Zorgboxsprings en zorgbedden

Ben je op zoek naar een bed dat elektrisch verstelbaar is, verrijdbaar en deelbaar of met een hoog-laag functie? Onze zorgboxsprings zijn van alle gemakken voorzien. Zowel in comfort als in uitstraling.

De hoog-laag functie zorgt ervoor dat je extra gemakkelijk in en uit bed kan stappen. Dankzij de handige deelbaarheid kan je de bedden uit elkaar schuiven, opmaken en schoonmaken onder het bed.
De stijlvolle poten met wielen zorgen daarbij voor het bed makkelijk verplaatsen. Daarnaast biedt het bed ook verschillende elektrische functies zoals een anti-trendelenburg functie, wat helpt brandend maagzuur tegen te gaan. Met de handige draadloze afstandsbediening kan je het bed verstellen naar de gewenste positie. Senioren bedden voor mensen die een hoge instap en andere voordelen prettig vinden.

 

HOOG LAAG FUNCTIE

hoog laag zorgbed

DEELBAARHEID

zorgboxen

ELEKTRISCHE FUNCTIES

elektrisch verstelbare zorgbedden

 

Meer opties voor een veilig gevoel

Er zijn veel extra comfortopties waar je uit kan kiezen. De papagaai en de uitstaphulp helpen je om makkelijk uit bed te stappen. Het uitvalrek geeft je een veilig gevoel gedurende de nacht.
Ook hebben we de optie om in- en uitstapverlichting aan het bed toe te voegen, waardoor je 's nachts meer zicht hebt op de vloer. Ook deze hebben wij infuuszak- of urinezakhouders in ons assortiment.

 

uitvalrek zorgbed

Uitstaphulp

infuushouder bed

Papagaai uitstaphulp 

 

Maak een afspraak, gratis Slaaptest

Onze adviseurs in de showroom in Heemstede (Haarlem)kunnen u aan de hand van een demonstratie alle voordelen van deze zorgboxsprings / zorgbedden uitleggen.
Om de juiste ondersteunig voor jouw lichaam te kunnen bepalen, starten we bij Morgana altijd met een 8 minuten durende slaaptest in onze winkel.
Door jouw SLAAP-DNA® in kaart te brengen, weten we welke ondersteuning je nodig hebt en kunnen we jou het meest persoonlijke advies geven.

 

Morgana Heemstede - Specialist in seniorenbedden en zorgbedden.

 

 

 

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag op afspraak  


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen