Maatwerk kasten

 

Onze kasten van STIJL zijn tijdloze en stijlvolle maatwerkmeubelen die met zorg en oog voor detaille zijn ontworpen en gemaakt.
Trends komen en gaan, ook op het gebied van interieur, maar met de kasten van STIJL dutch furniture kies je voor ingenieus op maat gemaakte meubelen die passen in elk interieur. Je koopt niet zomaar een meubel, maar een bijzonder en uniek exemplaar. Deze maatwerkmeubelen zijn echte eyecatchers.

Stijlvol wonen

STIJL dutch furniture heeft ‘stijlvol wonen’ hoog in het vaandel staan. STIJL staat voor klasse en ouderwets vakmanschap. Slaapkamerkasten en inloopkasten tot handige opbergkasten kun je combineren met kasten die ook in het woongedeelte treugkomen. Combineer stijlen en contrasten van materialen en ontwerp zo zelf je eigen maatwerkmeubelen.

Maatwerk

Een kast is meer dan een opbergruimte, het maakt onderdeel uit van je interieur. De juiste slaapkamerkast sluit naadloos aan op je woonstijl in de rest van de woning. De kasten van STIJL dutch furniture zijn dan ook volledig in maatwerk. Dus geen standaard designs of afmetingen maar een kast die volledig voor jou op maat wordt gemaakt .

Showroom

U bent van harte welkom in onze winkel in Heemstede voor inspiratie en/of een vrijblijvend advies. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor slaapkamerkasten maar natuurlijk ook kasten voor elders in uw interieur.
Onze unieke maatwerk kasten hebben een zeer hoge kwaliteit voor een zeer concurerende prijs.

 

 

slaapkamerkast

 

 

U bent van harte welkom in onze showroom in Heemstede.

 

 

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag op afspraak  


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen