Dekbedden

Wassenaar Slapen heeft een breed aanbod in verschillende type dekbedden. Zoals er bedden zijn van diverse afmetingen, zo zijn er ook dekbedden van verschillende afmetingen. Binnen dekbedden wordt er onderscheid gemaakt tussen extra brede dekbedden, lits-jumeaux dekbedden, 2-persoons dekbedden en 1-persoons dekbedden.

Verschillende mensen verschillende wensen, Wassenaar Slapen heeft dekbedden in alle materialen die er mogelijk zijn allemaal in verschillende warmteklasse.

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Raadhuistraat in Heemstede.

 

DONS

Donsdekbedden zijn heerlijk licht en ‘vallen’ soepel om u heen, en dat voelt prettig aan. De stilstaande lucht tussen de donshaartjes zorgt voor een uitstekende isolatie, die ‘s zomers de warmte en ‘s winters de kou tegenhoudt. Bovendien neemt het dons vocht op. De optimale ventilatie- en vochtregulatie garanderen een prettige slaap. Om er zeker van te zijn dat alleen het beste dons in de dekbedden komt, vullen wij de donsdekbedden zelf met onze eigen donsvulmachine. Op die manier maken we voor iedere klant precies het juiste dekbed. Leverbaar in diverse vulgewichten en lengte- en breedtematen.

ZIJDE

De bekendste soorten vulling zijn dons, polyester en wol. Een relatief onbekende soort is zijde. Uit onderzoek blijkt dat dit dekbed zeer goed isolerend en ventilerend werkt. China, de bakermat van de zijde, gebruikt deze dekbedden al honderden jaren.“Volgens kenners is het slapen tussen zijde een ware sensatie”, schreef Wonen.nl in 2009. Dit komt doordat zijde een hoog vochtopnemend vermogen heeft (30 % van zijn eigen gewicht) en het vocht ook zeer snel weer afgeeft. Ook worden temperatuurverschillen van het lichaam uitstekend opgevangen. Voeg hieraan toe de soepelheid en het lichte gewicht van het dekbed en de sensatie van het slapen tussen zijde is een feit.

KAMEELHAAR

Het kameelhaar komt uit de hooggebergtes van Centraal Azië. De temperatuur van de kamelen in hun leefgebied zijn van tot -20 °C ’s nachts tot +40 °C overdag. Dit natuurhaar is dus uitermate geschikt als vulmateriaal aangezien het de grote temperatuur schommelingen op kan vangen. De meest hoogstaande kwaliteit wordt bereikt omdat wij uitsluitend de zachte onderharen gebruiken, en niet de stugge bovenharen. Door de hoge vochtregulatie ontstaat een aangenaam en droog slaapklimaat. De tijk is van zacht 100% biologisch katoen.

WOL

Misschien gaat uw voorkeur uit naar wol, dat zwaarder aanvoelt op het lichaam. De 100% zuivere scheerwol zorgt voor een optimaal slaapklimaat in uw bed. Wol heeft een natuurlijk absorptie- en ventilatievermogen. Ze kan maar liefst 40% van haar eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder klam aan te voelen. Ook de wollen dekbedden leveren we in verschillende vulgewichten, lengte- en breedtematen.

SYNTHETISCH

Synthetisch klinkt misschien iets minder knus dan ‘dons’ of ‘wol’, maar u slaapt er niet minder lekker onder. De synthetische Wassenaar Slapen dekbedden zijn gevuld met zogenaamde hollevezels. Dit materiaal is zeer soepel en licht in gewicht. Het dekbed vormt zich daardoor precies naar uw lichaam. Deze dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met astma of een bepaalde allergie. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor ook aan te raden voor jonge kinderen. Leverbaar in diverse vulgewichten en lengte- en breedtematen.

KATOEN

Dit zomerdekbed is gevuld met 100% katoen. Het dekbed is op 40 °C wasbaar. En is alleen verkrijgbaar in het voorjaar en in de zomer.

 

 

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 12:00 17:00


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen