Hoofdkussens

Alle hoofdkussens heeft Wassenaar Slapen in vele soorten en maten. Er is keus uit allerlei vulmaterialen, zoals wol, kapok, veren, dons, schuimrubber en synthetisch materiaal. Kussens gevuld met natuurlijk schuimrubber of synthetisch materiaal zijn met name geschikt voor mensen met bronchitis, astma of andere allergieën.

Ook is er volop keus in formaten. Heeft u 's morgens vaak een pijnlijke nek? Dan is het speciale nekrolkussen misschien iets voor u. De apart gevulde segmenten zorgen ervoor dat uw wervelkolom in balans is. Het kan nekklachten helpen voorkomen.

 

VERVORMBAAR

 

Dit type hoofdkussen kunt u altijd naar u eigen manier van liggen vormen. De kussens worden altijd als boxmodel verkocht en zijn verkrijgbaar in dons, veren, wol, kapok en synthetisch. Door verschillende vullingen creëer je een bepaalde hardheid. Tevens is het mogelijk om alle kussens te verkrijgen in andere maten zoals bijvoorbeeld een japie 40x60 cm.

VAST

 

Dit type hoofdkussen is niet vervormbaar en moet altijd afgestemd worden op het gedeelte tussen de nek en het matras, als het kussen de juiste dikte heeft creëer je daarmee een perfecte ergonomische houding. De materialen van deze kussens synthetisch met een neksteun van latex of in ze geheel van natuurlatex.

GEZONDHEIDSKUSSEN

 

De speciaal gepatenteerde kern van het Butterfly gezondheidskussen is zo geconstrueerd dat het hoofdgedeelte van het kussen onafhankelijk functioneert van het nekgedeelte. Hiermee wordt voorkomen dat het hoofd uit balans raakt. De unieke constructie zorgt ervoor dat er automatisch een onafhankelijke nekrol wordt gevormd. Nekwervels worden zo optimaal ondersteund. Ook worden de wervels enigszins uitgerekt waardoor een tractie ontstaat. Het Butterfly gezondheidskussen is verkrijgbaar in 9, 12 en 14 cm hoogte. Naar uw persoonlijke voorkeur is elk Butterfly gezondheidskussen daarnaast verkrijgbaar in soft, medium en strong. Samen met uw slaapadviseur bepaalt u de juiste hardheid en hoogte van uw kussen.

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 12:00 17:00


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen