Bedden en Matrassen Haarlem

Slaapkamer- en beddenspeciaalzaak Wassenaar Slapen is al generaties lang het vertrouwde adres als het gaat om het kopen van een goede bedden en matrassen en alles wat daarbij komt kijken.
In 1903 werd in Haarlem begonnen, 27 december 2014 heeft de nieuwe generatie in Heemstede haar deuren geopend. Sinds eind december 2018 zijn wij Morgana Heemstede, een unieke formule waar kwaliteit, slaapcomfort en middels de slaapcabine, het samenstellen van het juiste bed weer een stapje beter is geworden. 

Al meer dan 100 jaar heeft Wassenaar Slapen heel Haarlem en omstreken een goede naam op het gebied van bedden en matrassen en boxsprings. Dat is nu niet anders de meeste haarlemmers vinden de nieuwe situatie makkelijker om naar toe te komen. Op de Jansweg in Haarlem is de situatie dusdanig veranderd dat het bereiken van de winkel niet meer goed mogelijk is. En wij waren toe aan een verfrissing en nieuwe winkel met nieuwe slaapsystemen en een nieuw pand. De nieuwe winkel in heemstede is twee keer zo groot als de oude showroom in Haarlem. Het heeft een oppervlakte van ruim 650 m2.

De filosofie van Wassenaar Slapen toen in Haarlem – het zorgen voor een perfecte nachtrust, aangepast aan de individuele slaapwensen en mogelijkheden van de klant, slaapcomfort, is nog steeds de drijvende gedachte achter Wassenaar slapen. Wij hebben een speciale website en hopen dat u de tijd wilt nemen om bij ons in de showroom ons verhaal achter goed en gezond slapen te ervaren.

We hebben ons sinds begin 2019 aangesloten bij Morgana, een hele mooie stap voor ons bedrijf. Morgana Heemstede is ook onze nieuwe naam als beddenspecialist.

Leveringsgebied

Ons leveringsgebied is naast Haarlem, Cruquius en Heemstede , Lisse ook Hoofddorp en omgeving.  Steeds meer klanten komen dan ook specifiek voor een uitgebreide gratis slaaptest. Uniek in de regio Haarlem!!

 

Wassenaar Slapen Jansweg

 

Nieuwe showroom in Heemstede

In onze nieuwe Morgana showroom hebben we gekozen voor een overzichtelijke opstelling van alle modellen van Morgana. De nieuwe slaapcabine geeft ons de mogelijkheid u beter te adviseren en u kunt zelf ondervinden welke configuratie voor u het beste is. Daarnaast maken we in het eigen donsatelier een eigen lijn aan donsdekbedden en kussens, precies zoals u ze hebben wilt.

Als u eenmaal iets gekocht bij Wassenaar Slapen, dan valt u onder onze permanente service. Het is onze zorg dat u tevreden blijft met hetgeen u heeft gekocht.’ Parkeren is bij ons geen probleem. Aan het einde van de binnenweg of het begin, het is maar hoe u vanuit Haarlem komt aanrijden, bestaat de mogelijkheid om betaald te parkeren.
U kunt echter ook gratis parkeren in één van de vele zijstraatjes.

 

Unieke slaapcabine

Aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse, ontwikkeld door Ergosleep, gaan wij jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststellen.
Voel nu zelf binnen 8 minuten wat een bed op maat betekent. 
Bij ons in de showroom van Morgana Heemstede kunt u echt op maat uw slaapsysteem samen te stellen.

 

U bent van harte welkom in onze winkel.

 

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag op afspraak  


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen