Slaapbanken

In Italië in de streek Monza Brianza is Vibieffe in 1967 begonnen met het produceren van bedbanken. Vandaag de dag worden de producten nog steeds op dezelfde plek ontworpen en geproduceerd. Zowel in 1967 als nu is de missie van Vibieffe het creeren van meubelen van zeer hoge kwaliteit. Dit is mogelijk door de goede kennis van de materialen, de producten en het vakmanschap van de medewerkers.

Goede nachtrust is fundamenteel voor het welzijn van de mens. Er is echter niet altijd genoeg ruimte om op iedere locatie een comfortabel bed te plaatsen. Een slaapbank van Vibieffe is daarom een goed en volwaardig alternatief. De bedbanken van Vibieffe kunnen aan de eigen wensen van comfort worden aangepast door de keus uit diverse matrassen.

De slaapbanken zijn niet alleen comfortabel maar ook esthetisch een aanvulling op uw interieur. Poef, fauteuil, bank en hoekbank kunnen door Vibieffe in een handomdraai van een comfortabel zit-element naar een comfortabel bed worden getransformeerd. De afneembare hoezen zijn leverbaar in een eindeloos aantal stoffen en kleuren. Maar ook leer is mogelijk in diverse kwaliteiten en kleuren.

Wassenaar Slapen Heemstede is dealer van Vibieffe in de regio.

Kom gerust eens kijken, zitten en liggen op één van onze slaapbanken in onze showroom in Heemstede.

 

AANBIEDING!!   Bank Vibieffe  -  Meer info 

 

 

 

 

 

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 12:00 17:00


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen