Onze service

Gratis installatie en montage

Op de afgesproken ochtend of middag levert Morgana Heemstede de gekozen slaapkamer, bedbodem, matras, kast enz. Onze chauffeurs/meubelmakers zorgen bij u thuis voor de juiste installatie en montage. U heeft er dus geen omkijken naar. Uiteraard voeren zij ook het verpakkingsmateriaal voor u af.
Wij leveren ook op zaterdag, wat voor veel werkende mensen een prettige bijkomstigheid is.

Gratis afvoer

Gelijktijdig met de levering van uw nieuwe bed, wilt u waarschijnlijk van uw oude spullen af. Wij nemen de oude spullen kosteloos mee retour mits daar behoefte naar is. Uiteraard word bij de verwerking gedacht aan het milieu.

Bruikleen

Het komt voor dat er een nieuw bed per direct nodig is, door bijvoorbeeld een lek waterbed of een verhuizing of dat het gewoon niet meer te houden is op het oude bed. Helaas zit er op een goed bed altijd levertijd. Bij ons kunt u kosteloos gebruik maken van een leen situatie totdat u nieuwe bed geleverd word.

365 dagen slaapgarantie

Wij staan achter ons advies dat onder meer door de slaaptest tot stand komt en achter de bedden / matrassen die we aan de hand van dit advies leveren. Wij snappen dat je niet wakker wilt liggen van de aanschaf van een nieuw bed. Mocht je na aanschaf toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Slaap jij goed? Dan doen wij dat ook.

Unieke garantie

Als u bij Morgana Heemstede koopt, koopt u de beste producten van toonaangevende fabrikanten. Van deze fabrikanten is normaal gesproken de garantie wel in orde gedurende de looptijd van bijvoorbeeld een, twee of vijf jaar. Wij gaan echter verder en garanderen alle producten gedurende de totale levensduur voor wat betreft fabricage- en/of constructiefouten. Ook alle kosten van transport, voorrijden en verzending die met de garantie-afwikkeling verband houden, komen voor rekening van Morgana Heemstede. Dat staat zwart-op-wit in ons eigen garantiebewijs. Het spreekt vanzelf dat schade als gevolg van onzorgvuldig of oneigenlijk gebruik buiten deze garantie valt, evenals normale slijtage en eventuele gevolgschade.

 

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag op afspraak  


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen