Onze service

Gratis installatie en montage

Op de afgesproken ochtend of middag levert Wassenaar Slapen de gekozen slaapkamer, bedbodem, matras, kast enz. Onze chauffeurs/meubelmakers zorgen bij u thuis voor de juiste installatie en montage. U heeft er dus geen omkijken naar. Uiteraard voeren zij ook het verpakkingsmateriaal voor u af. Wassenaar Slapen levert ook op zaterdag, wat voor veel werkende mensen een prettige bijkomstigheid is.

Gratis afvoer

Gelijktijdig met de levering van uw nieuwe bed, wilt u waarschijnlijk van uw oude spullen af. Wassenaar Slapen neemt de oude spullen kosteloos mee retour mits daar behoefte naar is. Uiteraard word bij de verwerking gedacht aan het milieu.

Bruikleen

Het komt voor dat er een nieuw bed per direct nodig is, door bijvoorbeeld een lek waterbed of een verhuizing of dat het gewoon niet meer te houden is op het oude bed. Helaas zit er op een goed bed altijd levertijd. Bij Wassenaar Slapen kunt u kosteloos gebruik maken van een leen situatie totdat u nieuwe bed geleverd word.

Omruilgarantie

Op de gehele Royal Dream en M-line collectie heeft u omruilgarantie. Bij aankoop van een nieuw matras/bed komt het voor dat het bed niet naar wens ligt. Uit onze ervaring is gebleken dat als er een probleem met het ligcomfort is, dit altijd aan de hardheid van het matras ligt. Stel u heeft een matras gekocht in een medium hardheid maar vind het matras te zacht liggen. U belt Wassenaar Slapen verteld het probleem en wij bestellen een nieuwe matraskern in een stevige uitvoering brengen het bij u thuis en ruilen het weer om.

Unieke garantie

Als u bij Wassenaar Slapen koopt, koopt u de beste producten van toonaangevende fabrikanten. Van deze fabrikanten is normaal gesproken de garantie wel in orde gedurende de looptijd van bijvoorbeeld een, twee of vijf jaar. Wassenaar Slapen gaat echter verder en garandeert alle producten gedurende de totale levensduur voor wat betreft fabricage- en/of constructiefouten. Ook alle kosten van transport, voorrijden en verzending die met de garantie-afwikkeling verband houden, komen voor rekening van Wassenaar Slapen. Dat staat zwart-op-wit in ons eigen garantiebewijs. Het spreekt vanzelf dat schade als gevolg van onzorgvuldig of oneigenlijk gebruik buiten deze garantie valt, evenals normale slijtage en eventuele gevolgschade.

Dekbedden bijvullen en wassen

Wassenaar Slapen maakt in het eigen donsatelier de donsdekbedden en kussens precies zoals u ze hebben wilt. Niet te dik en niet te dun. Als nu de vulling van uw dekbed, dat u bij Wassenaar Slapen heeft gekocht, in de loop der jaren wat minder volume heeft gekregen, dan bestaat bij Wassenaar Slapen de mogelijkheid tot bijvullen. U betaalt dan uitsluitend het bijgevulde dons en heeft zo op een voordelige manier uw dekbed weer als nieuw. Dekbedden die niet bij Wassenaar Slapen zijn gekocht, kunnen wel worden bijgevuld, maar dan betaalt u ook het arbeidsloon. Dekbedden kunnen in onze eigen wasserij worden gereinigd.

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 12:00 17:00

 

 

Vestigingen