Slapen met rugpijn

Heeft u pijn in uw rug bij het opstaan in de ochtend?  Maar liefst 80% van de Nederlanders hebben last van rugpijn. Sommige mensen hebben hier maar eenmalig last van en bij anderen komt dit regelmatig tot zeer regelmatig terug. Meestal is er geen directe aanwijzing waar de rugpijn vandaan komt, maar in bijna alle gevallen gaat deze vanzelf over en is er geen blijvende schade.
Het zijn dan vaak de spieren die uit balans zijn. 
Wanneer de pijn echter lang aanhoudt of geregeld terugkomt spreken we over een chronische rugpijn.

Lage rugpijn, ofwel pijn in de lumbale delen van de rug, is een verzamelnaam voor rgpijn.
Bij lang zitten, staan, maar ook bewegen kan dit gedeelte van je lichaam flink pijn doen. Het is mogelijk dat je rugpijn wordt verergerd door een bed dat niet bij je past, waardoor je rug belast wordt en niet kan ontspannen.

Bij lage rugpijn is het belangrijk dat je voldoende beweegt, gezond eet maar ook goed slapen is van groot belang.
Goed slapen en een goed nachtrust bereik je niet alleen door lánger te slapen, maar ook door gezonder en goed te slapen om uitgerust wakker te worden.

Bij Morgana Heemstede meten wij via de slaaptest, een uniek meetsysteem, binnen 8 minuten jouw persoonlijke lichaamsprofiel.

Jouw unieke drukpunten worden nauwkeurig in kaart gebracht en aan de hand van deze resultaten kunnen we samen met jou je best persoonlijke slaapoplossing realiseren.
Deze slaapoplossing is volledig passend bij de ondersteuning die je nodig hebt, de comfortwensen die je hebt en het beschikbare budget dat je zou willen investeren in 10 jaar oed & gezond slapen.

U bent meer dan welkom in onze showroom!

 

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag op afspraak  


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen