Matras Pocket 950 alpura matras

De Ergosleep pocket 950 matras kenmerkt zich door zijn buitengewone comfort: met dit matras is het alsof je op een wolk ligt! De exclusieve technologie van pocketveer in pocketveer geeft een zacht, luxueus gevoel, gevolgd door een optimale, proactieve ondersteuning. Dit gecombineerd met een afdeklaag van 100% Talalay natuurlatex en een luxe genopte Alpura tijk zorgt voor butengewoon ligcomfort en een zeer aangenaam slaapklimaat. Dit matras komt het best tot zijn recht in combinatie met een (Ergosleep) boxspringbodem.

  

De Ergosleep pocket 950 matras is verkrijgbaar vanaf € 2.349,00

 alpura

  • Antibacterieel Ja
  • Anti allergisch Ja
  • Weerszijde beslaapbaar Ja
  • Tijk afritsbaar Ja met klitteband
  • Lengte (cm) 190, 200 of 210
  • Breedte (cm) 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 of 200
  • Hoogte (cm) 26
  • 7-slags thermische pocketveren, pocketveer in pocketveer
  • Afdeklaag 100% talalay natuurlatex extra dik Tijk
  • Genopte alpura tijk

De Pocket 950 matras heeft een kern van 7-slags dubbele thermische pocketveren met 100% Talalay natuurlatex afdeklaag. Hij heeft 7 comfort zones inclusief schouder comfort. De pocketveren worden individueel in zakjes (pockets) verpakt die in het midden aan elkaar zijn verankerd, zodat ze elk afzonderlijk kunnen inveren. De exclusieve technologie van pocketveer in pocketveer zorgt voor hoogwaardig comfort door de soepele buitenste veer en optimale, proactieve ondersteuning door de stabiliteit van de binnenste veer. Hierdoor biedt het matras een uiterst aangenaam ligcomfort, zorgt het voor optimale ondersteuning en tevens een goede ventilering.

De afdeklaag is van 100% natuurlijk Talalay latex. Talalay latex is het meest elastische en luchtige latex. Het heeft een zeer open en gelijkmatige celstructuur, waardoor vocht en warmte gemakkelijk kan worden afgevoerd. Het uitstekende ventilerende vermogen zorgt voor een aangenaam slaapklimaat, waarbij bovendien de opbouw van bacteriën, schimmels en huisstofmijten wordt beperkt. De extreme soepelheid van het Talalay latex zorgt voor hoog comfort, een goede drukverdeling en een uitstekende doorgave van de ondersteuning vanuit de bodem en de pocketveren.

Wist je dat in het Talalay productieproces het latex eerst wordt bevroren en vervolgens wordt verhit? Zo ontstaat een latex met een zeer open en gelijkmatige celstructuur. 

De Pocket 950 matras heeft een anti-allergisch en zelfreinigende Deluxe® genopte Alpura tijk. De tijk is genopt wat zorgt voor extra zachtheid en volume, waardoor de matras voelt en oogt als een wolk. Daarnaast is hij afgewerkt met luxe leren handgrepen en een leren label. Deze tijk is afneembaar en wasbaar.

 

terug

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag op afspraak  


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen