Bluebellgray

Bluebellgray is in 2009 opgezet door Fiona Douglas, beter bekend als Fi. Ze is dol op kleuren en bloemen en die waren dan ook de inspiratie voor haar collectie interieurtextiel vol prachtige, handgeschilderde waterverfdessins. Fi's kenmerkende grote, heldere bloemenprints zijn typerend voor het merk geworden. De onderscheiden dessins van Bluebellgray werden al snel wereldwijd geprezen, en worden aangeboden in de meest luxueuze warenhuizen en boetieks over de hele wereld.Fi werkt vanuit de lichte, kleurrijke studio van Bluebellgray in Schotland, waar ze elk dessin met de hand schildert.

Ze werkt samen met haar team en schakelt alleen een select groepje van de allerbeste fabrikanten in om een schitterend kwaliteitsproduct te maken. Met state-of-the-art druktechnieken zorgt ze dat de ziel en de essentie van het dessin in elk eindproduct bewaard blijft. Zo weet ze zeker dat haar klanten voelen hoeveel zorg en aandacht er in elk ontwerp van Bluebellgray gestoken wordt. "Ik geloof in goed design," zegt Fi. "Ik wil dat mijn klanten net zo blij zijn met mijn producten als ik. En als ik met mijn ontwerp je dag een beetje leuker en lichter kan maken, heeft Bluebellgray z'n doel bereikt."

De eerste collectie beddengoed ademt de onmiskenbare stijl van Bluebellgray.

De eclectische mix van moderne geschilderde bloemenprints en abstracte dessins is verrijkt met borduurwerk en texturen die Fi heeft ontwikkeld op basis van de traditionele stoffen die ze op haar reizen heeft gezien.

De voordelen van Morgana

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact


Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 12:00 17:00

 

Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

  

Vestigingen