Bedden en matrassen Wassenaar Haarlem

Slaapkamer- en beddenspeciaalzaak Wassenaar Slapen is al generaties lang het vertrouwde adres als het gaat om het kopen van een goede bedden en matrassen en alles wat daarbij komt kijken.
In 1903 werd in Haarlem begonnen, 27 december 2014 heeft de nieuwe generatie in Heemstede haar deuren geopend.

Al meer dan 100 jaar heeft Wassenaar Slapen heel Haarlem en omstreken een goede naam op het gebied van bedden en matrassen en boxsprings. Dat is nu niet anders de meeste haarlemmers vinden de nieuwe situatie makkelijker om naar toe te komen. Op de Jansweg in Haarlem is de situatie dusdanig veranderd dat het bereiken van de winkel niet meer goed mogelijk is. En wij waren toe aan een verfrissing en nieuwe winkel met nieuwe slaapsystemen en een nieuw pand. De nieuwe winkel in heemstede is twee keer zo groot als de oude showroom in Haarlem. Het heeft een oppervlakte van ruim 650 m2.

De filosofie van Wassenaar Slapen toen in Haarlem – het zorgen voor een perfecte nachtrust, aangepast aan de individuele slaapwensen en mogelijkheden van de klant, slaapcomfort, is nog steeds de drijvende gedachte achter Wassenaar slapen.

In onze nieuwe winkel hebben we gekozen voor een aantal toonaangevende leveranciers, te noemen Beddinghouse, Treca Paris, M-Line, Royal Dream en Dommelin. Daarnaast maken we in het eigen donsatelier een eigen lijn aan donsdekbedden en kussens, precies zoals u ze hebben wilt.

Als u eenmaal iets gekocht bij Wassenaar Slapen, dan valt u onder onze permanente service. Het is onze zorg dat u tevreden blijft met hetgeen u heeft gekocht.’

Parkeren is bij ons geen probleem. Aan het einde van de binnenweg of het begin, het is maar hoe u vanuit Haarlem komt aanrijden, bestaat de mogelijkheid om betaald te parkeren.
U kunt echter ook gratis parkeren in één van de vele zijstraatjes.

Jansweg in Haarlem